Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 500 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,70 g |
| Tuky | 15,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem.
Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi.
Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Moje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 56 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 15 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 34 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 8 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 10 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 12 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 13 hodinami
Tématické fráze:
moravsky řizek,
servírování řízků,
jehlice na maso,
moravský plněný řízek,
plněné řízky z krkovice,
plněný řízek,
vepřový moravský řízek top recepty,
veprove rizky plnene uzenym,
vepřové řízky plněné uzeným masem,
do čeho zabalit smažené řízky,
plněné řízky,
veprovy moravsky rizek,
hrbatý řízek,
smažené plněné řízky vepřové,
moravské uzené řízky,
řizek.moravsky,
řezen plneny,
řízky z moravského uzeného masa,
maso na řízky
Suroviny:
řízek vepřový,
uzené moravské,
česnek,
sýr tvrdý,
olej,
pepř,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (10)
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.