Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krevety zbavíme krunýře a necháme jen poslední článek s ocáskem, lépe se pak budou držet při máčení v omáčce.
Krok 2: Krátce je vyudíme (stačí nechat v kouři cca 5 minut) podle některého postupu uvedeného v poznámce.
Krok 3: Na omáčku zahřejeme balsamikový ocet, podlijeme trochou vody
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Moje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak udit krevety,
jak vyudit krevety,
jak udit krevety recept,
zauzené máslo,
krevety recepty,
zauzene krevetky,
recept na krevety,
zauzené těstoviny,
zauzené kravety,
losos po mexicku,
recept krevety losos,
jak udělat zálivku na uzení,
balsamikova zalivka na salat,
uzení lososa a krevet,
salát s balsamikovou omáčkou,
losos s balzamikovou omackou,
recept na balzamikovou omacku,
postup na balzamikovou omacku,
jak se udí krevety,
jak se dela tarantule
Suroviny:
krevety,
balsamico,
voda,
bujón gelový,
cukr,
máslo
Komentáře (19)
hezký recept