Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,34 g |
Tuky | 96,05 g |
Vláknina | 47,40 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 83,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Moje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 14 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 2 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 5 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 7 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 7 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 9 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 9 hodinami
Tématické fráze:
králičí hřbet bez kosti,
kuchyně lidlu recepty,
tahoňa,
králičí hřbet bez kosti recept,
kuchyně lidlu recepty,
králičí hřbety recepty,
králičí hřbet,
kuchyně v lidlu cz,
kuskus s králíkem,
recepty králičí hřbety,
králíčí hřbet - výborný recept,
králíčí hřbet recept,
králičí hřbet na bílém víně cena,
fenykl recepty,
albert králík na fenyklu,
králičí hřbet bez kosti recepty,
do ceho se pouziva fenykl,
kralici hrbety ceny,
kralíčí racepty levně,
kuchyně lidlu recepty králík
Suroviny:
hřbet králičí,
fenykl,
olivy černé bez pecky,
rajče cherry,
víno bílé,
vývar drůbeží,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (25)
a fenikel sladký, obľúbená zelenina napr. v Taliansku, kde sa konzumuje cibuľovitá časť.
My na Slovensku máme fenIkel, nie fenYkel.
A k receptu - je krásny, nemám čo dodať...