Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,34 g |
Tuky | 96,05 g |
Vláknina | 47,40 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 83,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Moje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
králičí hřbet bez kosti,
kuchyně lidlu recepty,
tahoňa,
králičí hřbet bez kosti recept,
kuchyně lidlu recepty,
králičí hřbety recepty,
králičí hřbet,
kuchyně v lidlu cz,
kuskus s králíkem,
recepty králičí hřbety,
králíčí hřbet - výborný recept,
králíčí hřbet recept,
králičí hřbet na bílém víně cena,
fenykl recepty,
albert králík na fenyklu,
králičí hřbet bez kosti recepty,
do ceho se pouziva fenykl,
kralici hrbety ceny,
kralíčí racepty levně,
kuchyně lidlu recepty králík
Suroviny:
hřbet králičí,
fenykl,
olivy černé bez pecky,
rajče cherry,
víno bílé,
vývar drůbeží,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (24)
a fenikel sladký, obľúbená zelenina napr. v Taliansku, kde sa konzumuje cibuľovitá časť.
My na Slovensku máme fenIkel, nie fenYkel.
A k receptu - je krásny, nemám čo dodať...