Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,23 g |
Tuky | 46,54 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 148,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykqP
Moje poznámka
Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykqP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
krůti játra na jablkach,
krůtí játra s jablky,
fenykl bulva - recepty,
krůtí játra na sla,
jatra na vine s fenyklem,
kuřecí játra s fenyklem,
jak chutnají krůtí játra,
všechno co mám ráda kruti s jablky,
krůtí játra recepty,
jatra na feniklu,
drůbeží játra s fenyklem recept,
jak chutná fenykl,
recepty z fenyklu bulva,
recept fenykl,
kuchařka fenykl,
krůtí kostky na feniklu,
kruti jatra s ryzi e kucharka,
krutí játra s jablkovou rýží,
kruti, játra s feniklem,
jatra s feniklem a brambory
Suroviny:
játra krůtí,
fenykl,
jablko,
víno bílé,
cukr,
máslo,
sůl,
pepř bílý mletý,
vývar drůbeží,
olej olivový
Komentáře (24)
recept i foto překrásné
Sarovka: vařením už není chuť tak výrazná, ale stále tam je
srettka - to víš, věže - to je moje
magdalenka : myslíš ?
matrix - to víš, že bys to nafotil i zblízka
Aničko - fenykl vyzkoušej, stojí za to