Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 936 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,39 g |
| Tuky | 11,45 g |
| Vláknina | 10,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-olivová omáčka na těstoviny/rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Vp
Moje poznámka
Rajčatovo-olivová omáčka na těstoviny/rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Vp
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 24 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 24 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
omáčka k rýži,
olivova omacka,
omáčka z drcených rajčat,
rajčatová omáčka k rýži,
rajčatová omáčka s rýží,
omáčka z mletého masa k rýži,
recepty omáčky s rýží,
omáčka k rýži recept,
omačky k ryži,
omáčky k rizi,
ostrá omáčka k rýži,
rajcatova omacka na ryzi,
omáčka putanesca,
omacka na testoviny z protlaku recept,
recept omacka k ryzi,
rajčatová omáčka na těstoviny z protlaku,
rajcatovo omacka,
omáčka na rýži,
recepty omáčky k rýži,
recept s těstovinovou rýží
Suroviny:
cibule,
česnek,
olej,
rajče drcené,
protlak rajčatový,
olivy,
mouka,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Ďakujem za upresnenie a pochopenie.
Moja odpoveď bola na komentár "Iljusa" a teda o olivách.
Netýkala sa ingrediencií omáčky "À la putanesca".
Do tejto omáčky zelené.
Do omáčky "À la putanesca" - čierne.
Nemôžete variť všetky omáčky "na jedno brdo", ako je zvykom v Strednej Európe. Raz do omáčky na cestoviny múka nepatrí (o to viac, ak je rajčinová!), tak ju tam jednoducho nedávajte. Z múky sú cestoviny, to úplne stačí.
Nechcem znehodnocovať Váš recept, komentár je na upresnenie niečoho, čo v Strednej Európe zatiaľ nie je "normálne" - omáčky nezahusťovať múkou.