Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,92 g |
| Tuky | 26,11 g |
| Vláknina | 15,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 42,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Moje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
habis před 35 minutami
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 hodinou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 2 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 2 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 2 hodinami
Domácí langoše
Sarka1234 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 3 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
polévka celerová,
celerová polévka recept,
recept celerová polévka,
cerelová polévka,
cerelová polévka recept,
celerova polivka,
recept na celerovou polévku,
recepty celerová polévka,
celerova polevka recepty,
celerová pol,
polévka z celeru,
rychlá celerová polévka,
cerelova polivka,
polévky celerová,
celerová polievka,
celerovápolévka,
cerelova pomazanka,
celerová poléva,
jednoduche polivky
Suroviny:
celer,
brambory,
sůl,
voda,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vegeta,
libeček,
Komentáře (37)
Tyhle talíře mám po babičce a cením si jich... jsou parádně těžký a držej teplo.
Jo recept bych měla ohodnotit -
Přidávám ti bodíka a fotečky.
Tak koukám, že s tou jíškou je to asi jedno, každý to dělá jinak, no já se i nadále budu řídit odborníkem a dávám studenou jíšku do vřelé polévky
Allis
Viděla jsem v TV pořad, kde se vařilo, už si nevzpomenu, je to dost dlouho a právě tam kuchař sděloval divákům, že jíška se má dávat studená do vroucí polévky, od té doby se tím řídím a nikdy žmolky v polévce nemám