Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,44 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 35,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pod zeleninovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQyQ
Moje poznámka
Pstruh pod zeleninovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQyQ
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 18 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 21 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 7 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 10 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 10 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 10 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 11 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 11 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 12 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 12 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 12 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
recepty pstruh,
pstruh recept,
pstruh jinak,
pstruh,
pstruh-recepty,
pstruh se zeleninou trochu jinak,
pstruh recepty rajčata,
recept pstruh,
recepty-pstruh,
pstruh na zelenině,
recept na pstruha,
opekany pstruh,
pstruh na paprice a rajčatech,
marinovaný pstruh duhový recept,
pstruh recepty ostrý,
očistění pstruha,
recept pstruh paprika,
pstruh s krustou,
pstruh s krustou recepty
Suroviny:
pstruh,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
mouka hladká,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
olej
Komentáře (4)