Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 65,12 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 56,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kralika naporcujeme, posolime a dame do hrnca s hrubym dnom, podlejeme vinom, zafrkame olejom, pridame koreniny, vetvicky rozmarinu.
Krok 2: Cele hlavky cesnaku nesupeme a nerozoberame, prerezeme ich napriec tak, aby boli prerezane vsetky struciky a pridame k masu. Pomaly dusime a podlievame tak, aby maso bolo vzdy na co najmensom mnozstve tekutin, kym nie je maso makke a neoddeluje sa od kosti.
Krok 3: Nechame vychladnut a jednotlive porcie obalime v muke...do muky zamiesajte listocky tymianu, rozslahanych vajickach a struhanke.
Krok 4: Pomaly vyprazime zo vsetkych stran.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
Moje poznámka
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 10 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 38 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
kralik na zazvoru,
králík na medu,
králík recepty,
králík na brusinkách,
králík na rozmarínu,
myslivecké bolo,
kuřecí maso na myslivecký způsob,
králik s brusinkama,
babicovy recepty králík,
vařený králík recepty,
babicovy recepty kniha,
králik s brusinkami,
vařený králík,
recepty z krá,
králík vařený,
maso na myslivecký způsob,
kralik recept,
recepty krá,
nejlepsi recept na kralika,
recepty z králíka
Suroviny:
králík,
víno bílé,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
zázvor,
semínka hořčičná,
olej olivový,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (20)
ja niekde robim chybu. v recepte je pisane, ze to maso sa dusi hodinu a pol. ja som ho dusila vyse troch!!!! a aj tak bolo take nieze tvrde....ale zuvave a vlasy masa sa pekne neoddelovali, ale boli take strapate....ja niekde robim chybu, pretoze toto sa mi robi aj pri svieckovej, ked ju robim podla tohto receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/1403-svickova-omac.... ked robim maso, kde je ocot, alebo vino, a nepecie sa to, cize nema to svoj vypek, ale len ako keby v tom naleve sa to vari, tak sa mi toto stane...co mam robit
Výbušná jsi 1*