Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 557 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,89 g |
Tuky | 52,90 g |
Vláknina | 9,89 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 16,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3L4
Moje poznámka
Lososový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3L4
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 3 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 12 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 2 minutami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 12 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 44 minutami
Žampiónová polévka
Janysekm před 1 hodinou
Jednoduché langoše
PetrZappa před 2 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 4 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 10 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 13 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 14 hodinami
Tématické fráze:
vánoční předkrmy,
uzený losos-předkrm,
koprovy dresing,
vánoční předkrm,
kaviár recept,
kaviár z lososa,
kaviár recepty,
lososovy salat,
kaviár z lososa recept,
dresing na lososa,
dresing k lososu,
předkrm na svatbu,
předkrmy na svatbu,
předkrmové saláty,
lososový koktejl,
lososový krém pohlreich,
kôprový dresing recept,
dietni dresing,
lososový kaviar,
vánoční teply predkrm
Suroviny:
losos uzený,
kaviár,
víno bílé,
víno červené,
limetka,
salát,
veka,
jogurt bílý,
koření gyros,
koření kari,
tatarská omáčka,
česnek,
kopr
Komentáře (4)