Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,79 g | 
| Tuky | 43,29 g | 
| Vláknina | 18,55 g | 
| Cholesterol | 308 mg | 
| Sodík | 3,82 g | 
| Sůl | 8,80 g | 
| Sacharidy | 89,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Moje poznámka
					
				
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 48 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 58 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zapečené brambory v papináku, 
						
						
							jak dlouho vařit brambory v papiňáku, 
						
						
							brambory s cibulí v papináku, 
						
						
							recepty z papiňáku, 
						
						
							brambory v papináku, 
						
						
							papinak tescoma, 
						
						
							oběd s uzeninou, 
						
						
							jak dlouho se vaří brambory v papiňáku, 
						
						
							papiňák recepty, 
						
						
							brambory s uzeninou, 
						
						
							brambory z papiňáku, 
						
						
							doba vaření brambor v papiňáku, 
						
						
							jak vařit v tlakovem hrnci recepty i, 
						
						
							recepty pro tlakový hrnec, 
						
						
							tescoma tlakový hrnec bio exclusive+recepty, 
						
						
							recepty pro tlakový hrnec tescoma, 
						
						
							jak pracovat s tlakovym hrncem, 
						
						
							brambory, paprika ,cibule v papiňáku, 
						
						
							jidla z papinaku,recepty, 
						
						
							uzene s brambory
						
					
						Suroviny:
						
							olej, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							klobása, 
						
						
							brambory, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							bylinky zelené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (34)
Tlak.hrnce od Tescomy nejsou žádná"levná záležitost"ale jsou opravdu velice kvalitní
Včera jsem našel v návodu k uvedeným hrncům (opakovanou) výstrahu,že bez vody se používat nesmějí - minimum je 2,5dcl vody.
Nicméně podle Vaší rady myslím stačí i ty 2 lžíce.
Rád bych zkusil zde uveřejněné recepty pro tlak. hrnce,protože výsledky vypadají lákavě
Děkuji.RK.
Já používám nerezové tlak.hrnce Baquonet a Orion(různých velikostí-5,7a 9l)http://www.sdilej.eu/pics/a106ae7465c9efdd507407c4...
U jiných receptů tekutinu přidávám,ale tady nedávám žádnou.Je tam lžíce oleje.Cibule,uzenina a paprika také pustí trochu šťávy.Díky tomu,že se nepřidá voda,tak se brambory malinko osmahnou,jako při osmažení na pánvi.https://www.toprecepty.cz/recept/39573-brambory-se...
Těch 5minut bez vody ani hrnci,ani surovinám neuškodí.Ale pokud by jste měl přeci jen nějaké obavy,můžete přidat 2lžíce vody
Snad jsem Vám trochu pomohla
Já vařím na plynu,s elektrikou nemám zkušenosti,ale udělala bych to přesně,jak píšeš-jakmile začne hrnec jen slabounko syčet,ubrat stupně na sporáku,nebo malinko hrnec odsunout stranou
Myško,ani nevíš,jak jsi mě potěšila
helwe59-"Papénových"hrníčků se neboj
Papinák sice mám,ale jeho využití není časté,že bych se přestala bát a spáchala tento pokrm?Opravdu tam není žádná tekutá přísada?