Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,79 g |
Tuky | 43,29 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 89,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Moje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory v papináku,
jak dlouho vařit brambory v papiňáku,
brambory s cibulí v papináku,
recepty z papiňáku,
brambory v papináku,
papinak tescoma,
oběd s uzeninou,
jak dlouho se vaří brambory v papiňáku,
papiňák recepty,
brambory s uzeninou,
brambory z papiňáku,
doba vaření brambor v papiňáku,
jak vařit v tlakovem hrnci recepty i,
recepty pro tlakový hrnec,
tescoma tlakový hrnec bio exclusive+recepty,
recepty pro tlakový hrnec tescoma,
jak pracovat s tlakovym hrncem,
brambory, paprika ,cibule v papiňáku,
jidla z papinaku,recepty,
uzene s brambory
Suroviny:
olej,
kmín celý,
cibule,
klobása,
brambory,
paprika čerstvá červená,
bylinky zelené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
Tlak.hrnce od Tescomy nejsou žádná"levná záležitost"ale jsou opravdu velice kvalitní
Včera jsem našel v návodu k uvedeným hrncům (opakovanou) výstrahu,že bez vody se používat nesmějí - minimum je 2,5dcl vody.
Nicméně podle Vaší rady myslím stačí i ty 2 lžíce.
Rád bych zkusil zde uveřejněné recepty pro tlak. hrnce,protože výsledky vypadají lákavě
Děkuji.RK.
Já používám nerezové tlak.hrnce Baquonet a Orion(různých velikostí-5,7a 9l)http://www.sdilej.eu/pics/a106ae7465c9efdd507407c4...
U jiných receptů tekutinu přidávám,ale tady nedávám žádnou.Je tam lžíce oleje.Cibule,uzenina a paprika také pustí trochu šťávy.Díky tomu,že se nepřidá voda,tak se brambory malinko osmahnou,jako při osmažení na pánvi.https://www.toprecepty.cz/recept/39573-brambory-se...
Těch 5minut bez vody ani hrnci,ani surovinám neuškodí.Ale pokud by jste měl přeci jen nějaké obavy,můžete přidat 2lžíce vody
Snad jsem Vám trochu pomohla
Já vařím na plynu,s elektrikou nemám zkušenosti,ale udělala bych to přesně,jak píšeš-jakmile začne hrnec jen slabounko syčet,ubrat stupně na sporáku,nebo malinko hrnec odsunout stranou
Myško,ani nevíš,jak jsi mě potěšila
helwe59-"Papénových"hrníčků se neboj
Papinák sice mám,ale jeho využití není časté,že bych se přestala bát a spáchala tento pokrm?Opravdu tam není žádná tekutá přísada?