Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,79 g | 
| Tuky | 43,29 g | 
| Vláknina | 18,55 g | 
| Cholesterol | 308 mg | 
| Sodík | 3,82 g | 
| Sůl | 8,80 g | 
| Sacharidy | 89,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Moje poznámka
					
				
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 33 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 39 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zapečené brambory v papináku, 
						
						
							jak dlouho vařit brambory v papiňáku, 
						
						
							brambory s cibulí v papináku, 
						
						
							recepty z papiňáku, 
						
						
							brambory v papináku, 
						
						
							papinak tescoma, 
						
						
							oběd s uzeninou, 
						
						
							jak dlouho se vaří brambory v papiňáku, 
						
						
							papiňák recepty, 
						
						
							brambory s uzeninou, 
						
						
							brambory z papiňáku, 
						
						
							doba vaření brambor v papiňáku, 
						
						
							jak vařit v tlakovem hrnci recepty i, 
						
						
							recepty pro tlakový hrnec, 
						
						
							tescoma tlakový hrnec bio exclusive+recepty, 
						
						
							recepty pro tlakový hrnec tescoma, 
						
						
							jak pracovat s tlakovym hrncem, 
						
						
							brambory, paprika ,cibule v papiňáku, 
						
						
							jidla z papinaku,recepty, 
						
						
							uzene s brambory
						
					
						Suroviny:
						
							olej, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							klobása, 
						
						
							brambory, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							bylinky zelené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (34)
Tlak.hrnce od Tescomy nejsou žádná"levná záležitost"ale jsou opravdu velice kvalitní
Včera jsem našel v návodu k uvedeným hrncům (opakovanou) výstrahu,že bez vody se používat nesmějí - minimum je 2,5dcl vody.
Nicméně podle Vaší rady myslím stačí i ty 2 lžíce.
Rád bych zkusil zde uveřejněné recepty pro tlak. hrnce,protože výsledky vypadají lákavě
Děkuji.RK.
Já používám nerezové tlak.hrnce Baquonet a Orion(různých velikostí-5,7a 9l)http://www.sdilej.eu/pics/a106ae7465c9efdd507407c4...
U jiných receptů tekutinu přidávám,ale tady nedávám žádnou.Je tam lžíce oleje.Cibule,uzenina a paprika také pustí trochu šťávy.Díky tomu,že se nepřidá voda,tak se brambory malinko osmahnou,jako při osmažení na pánvi.https://www.toprecepty.cz/recept/39573-brambory-se...
Těch 5minut bez vody ani hrnci,ani surovinám neuškodí.Ale pokud by jste měl přeci jen nějaké obavy,můžete přidat 2lžíce vody
Snad jsem Vám trochu pomohla
Já vařím na plynu,s elektrikou nemám zkušenosti,ale udělala bych to přesně,jak píšeš-jakmile začne hrnec jen slabounko syčet,ubrat stupně na sporáku,nebo malinko hrnec odsunout stranou
Myško,ani nevíš,jak jsi mě potěšila
helwe59-"Papénových"hrníčků se neboj
Papinák sice mám,ale jeho využití není časté,že bych se přestala bát a spáchala tento pokrm?Opravdu tam není žádná tekutá přísada?