Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 016 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,98 g |
Tuky | 10,49 g |
Vláknina | 12,03 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule oloupeme, jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Kostičky cibule orestujeme v hrnci na dvou lžících oleje, přisypeme rozinky, zalijeme vývarem a povaříme, dokud cibule nezměkne.
Krok 2: Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo, libeček (celer) nakrájíme na jemno, vložíme do vývaru a přilijeme podmáslí. Polévku velmi pomalu za občasného míchání vaříme, dokud brambory nezměknou.
Krok 3: Kolečka cibule usmažíme na oleji dohněda, vyjmeme, necháme okapat na ubrousku, každou porci polévky jimi ozdobíme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslová polévka s bramborem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x67
Moje poznámka
Podmáslová polévka s bramborem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x67
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 31 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 1 hodinou
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 6 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
polévka z acidofilního mléka,
polevka s batatou,
polévka z podmáslí,
podmásolova polévka s bramborem,
koprová polévka z podmáslí,
polevka zblafunky,
polevka zablafuňky,
podmaslova polevka
Suroviny:
cibule,
olej,
vývar zeleninový,
rozinky,
brambory,
libeček čerstvý,
podmáslí,
sůl,
pepř
Komentáře (7)