Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 151 kJ / 1 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,56 g |
Tuky | 91,98 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xXQ
Moje poznámka
Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xXQ
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 14 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 17 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 1 hodinou
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřových ořezů,
orezky z veproveho,
tymián kari,
vepřovy ořez,
recept kápie,
kapie recept,
vepřový ořez na na kari,
veprovy orez recepty,
vepřovy na kari,
worcester recepty,
vepřové na worcesteru,
recepty ze srnciho orezu,
vepřovy ořez akce,
vepřový ořez-akce,
worcester recept,
tymian recept
Suroviny:
ořez vepřový,
cibule,
česnek,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
koření kari,
tymián,
solamyl,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (7)