Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
Tuky | 194,47 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Moje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 11 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízky v jogurtu
kmatyasova před 6 sekundami
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 15 sekundami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 14 minutami
Likér z aronie
Evka1670 před 1 hodinou
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 1 hodinou
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 2 hodinami
Cottage vejce
HelenkaP před 2 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 7 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 11 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
omáčky k masu,
omačka k vepřovemu masu,
výpek k masu,
příloha k pečenému bůčku,
omáčky k masu recepty,
sladke omacky k masu,
omacky k vepřovemu masu,
králík s romadurem,
recepty na omáčky k masu,
omáčka k masu,
co k pecenemu masu,
recepty na omáčky,
omáčky recepty,
omačka k pečenemu bučku,
maso s romadurem,
hořčičná omáčka k masu,
vypek k pecenemu masu,
omáčka k masu z výpeku,
příloha k pečenému masu,
recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny:
bůček,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
voda,
sýr romadur,
smetana sladká,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
pažitka,
cibule
Komentáře (7)