Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebastianna

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Další recept italské tetičky, aby byl pokrm krásně vonavý a opravdu chutný, kladla mi na srdce nutnost použití opravdu všech přísad čerstvých. Může být problém s česnekem, v tom případě stačí i zelená nat z rostoucího česneku. Krok 2: Postup: Králíka naporcujeme a na olivovém oleji z obou stran jednotlivé porce krátce osmažíme. Krok 3: Dáme do pekáčku, mezi porce rozrtousíme kousky rajčat, nemusí jich být moc, tak půl plechovky. Potom posypeme posekanými bylinkami, cibulkou a česnekem. Na zavěr bohatě posypeme strouhaným pecorinem. Přiklopíme pekáček nebo použijeme alobal. Krok 4: Pečeme asi na 160 stupnů asi hodinu.

Zveřejněno 9. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wRq

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wRq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

1974andrea:dekuju za vsechny mile komenty!

Dana61: presne tak jak pises:-) Myslim, ze treba v Makru ci nejakem vetsim obchodaku s velkym vyberem syru ho urcite lze sehnat.

Dekuju vsem za mile komentare:-):-):-)!

Moc hezký receptík na králíka,ten si ukládám a jak budou čerstvé bylinky,tak vyzkouším:-p;-):yes:+1

určitě výborný recept:yes::-D italský sýr pecorino je velmi slaný a proto je tento recept bez soli viď;-) dá se u nás v česku sehnat?

Hezký recept na králíka, bude pěkně voňavý:yes:

Tématické fráze:
králík na bylinkách, kralik na bilinkach, čerstvý kralík, králík recepty, recepty na kralika, jídla z z kralika pouziti, recepty z králíka, králík boiron, ťip top recepty králík na bylinkách, cerstvy kralik cena, králík v olivovém oleji, králík čerstvý, králík nna bylinkách, recept kralik na bylinkách

Suroviny:
králík, olej olivový, cibulka jarní, česnek, nať petrželová, majoránka čerstvá, rajče loupané, pecorino, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu