Kočičák (lepenice trochu jinak)
Kočičák je vskutku zavádějící název tohoto pokrmu. Skrývají se pod ním vařené brambory, které jsou šťouchané s kouskem másla. K nim je pak přidáno dokřupava podušené zelí a vysmažená cibulka. Jídlo můžete konzumovat samotné nebo podávat jako přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 1,54 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 121,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kočičák (lepenice trochu jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6DV
Moje poznámka
Kočičák (lepenice trochu jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6DV
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 14 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 9 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 10 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 11 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 11 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 11 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
lepenice,
jihočeský kočičák,
lepenice recept,
bramborový kočičák,
recept na lepenici,
lepenice z brambor,
kočičák z brambor,
recepty lepenice,
bramborova lepenice,
domácí sekaná s lepenicí,
jídlo lepenice,
co je lepenice,
jihočeská lepenice,
jak se dělá kočičák,
lepenice se zelím,
příloha kočičák,
recept lepenice,
jak se vaří kočičák,
co je to lepenice,
kočičák-recept
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
olej,
kmín celý,
sůl,
máslo
Komentáře (42)
http://miric.unas.cz