Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 208 kJ / 1 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,04 g |
| Tuky | 67,50 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 84,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Moje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 21 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 3 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 14 hodinami
Tématické fráze:
cokoladove pralinky recept,
recept na čokoládové pralinky,
formičky na pralinky,
čokoládové pralinky recepty,
recepty cokoladove pralinky,
recepty na čokoládové pralinky,
mátové bonbony recept,
formičky na čokoládové pralinky,
jak udělat čokoládové pralinky,
pralinky recept,
silikonové formičky na pralinky,
recept čokoládové pralinky,
čokoládové pralinka,
čokoládovo mátové kuličky,
matova cokolada recept,
formičky na výrobu čokoládových pralinek,
mátové kuličky,
domaci bila cokolada z kakaoveho masla,
čokoládovo-mátový dort,
domácí pralinky z kakaového másla
Suroviny:
čokoláda,
máslo kakaové,
máta čerstvá,
silikonové formičky,
Komentáře (32)
A za mně: koupené bonbony může dostat každý, ale origoš vlastníma rukama dělané pralinky, to je víc než bonbon, to je darovaný kus srdce
Díky i za odkaz pod rcp,tam jsem se dozvěděla všechno polopaticky,včetně fotopostupu
Mátu s čokoládou můžem v jakémkoli množství
Jé mám prosbu, mohla bys přidat foto cukrářského teploměru? Kujííííí
1) Proces výroby takové lahůdky je složitý proto, aby výsledek byl optimální.
2) Vždycky je jednodušší něco koupit, než se s tím tzv. patlat.
Ale pokud opravdu hodně vaříte, měla byste tím spíš vědět, že jsou lidé, kteří si s přípravou různých pochutin a pokrmů rádi dají tu práci. Ono je vždycky jednodušší si rýpnout než něco takového zkusit udělat
A proč by pod receptem nemohl na komentář odpovědět i někdo jiný, pokud jeho odpověď je dostatečně fundovaná ?
Rychlejší to určitě je, ale ta radost, když se dílo podaří, se ničemu nevyrovná