Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xGO
Moje poznámka
Vepřové ocásky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xGO
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřove ocasky,
prasečí ocásky recept,
vepřové ocásky recept,
recept na vepřové ocásky,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recepty,
úprava vepřového ocásku,
recept na vepřové pečené ocásky,
recept na praseci ocasek,
vepřové na rozmarýnu,
pečené vepřové chvostíky,
vepřový ocásek smažený,
veproveocasky,
vepřove ocesky,
prasečí ocásky na medu,
pomalu pečené vepřové ocásky,
úprava vepřových ocásků,
uprava vepřového na rozmarynu,
smažené vepřové ocásky,
videorecepty recepty na vepřový ocásek
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
libeček čerstvý,
římský kmín mletý,
cibule bílá,
sůl,
pepř,
brambory,
česnek mědvědí,
cibule sušená smažená,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)
Jitko, já mám ještě nějaké chvostíky u ledu, jsou moc dobré