Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 793 kJ / 1 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,60 g |
Tuky | 129,49 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 67,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh a brambory s česnekovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7GM
Moje poznámka
Pstruh a brambory s česnekovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7GM
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory ve slupce s dipem,
pstruh na grilu a dip,
pstruh recept,
ryba s dipem,
pečené brambory s cesnekovym dipem,
jak poznám kdy jsou uvařené brambory ve slupce,
zapečené brambory s dipem,
brambory s česnekovým,
pstruh s česnekovou petrželovým dipem,
recept na pstruha s brambory s česnekem,
recepty na pstruhy,
dip na pstruha,
pstruh recepty,
recepty varene brambory ve šlupce z dypem,
pstruh na grilu s dipem,
pstruh bylinkovy dip,
pstruh s petrželovým bramborem,
pstruh na bramborach,
recept na tresku s dipem,
dip k pecenemu pstruhovi
Suroviny:
pstruh,
brambory,
koření andělská křídla,
sůl,
pepř,
česnek,
slanina anglická,
špek,
smetana zakysaná,
pažitka,
olej
Komentáře (5)
http://varecha.pravda.sk/recepty/vege-pangas/29061...
Také dávám na pstruha i jiné ryby grilovací a další jiné koření
Takto pripravená ryba aj s tou prílohou je presný návod ako by sa to nemalo robiť (jáj zabudol som, Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval).
Ešte že ste to nepiekly 90 minút na 200 stupňoch ako v tomto postupe http://varecha.pravda.sk/recepty/trout-in-czech-fo...