Suroviny
Porce: 5 špízů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 303 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 86,50 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy z vepřových palců s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXgN
Moje poznámka
Špízy z vepřových palců s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXgN
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 10 minutami
Koprová omáčka
Helenka1993 před 12 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 2 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 3 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 4 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 9 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 17 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
vepřový palec,
palce z vepřové panenky recept,
vepřové palce recept,
vepřove palečky,
vepřové špízy,
vepřové palce recepty,
vše o mangalici,
recept vepřová panenka palec,
vepřová svíčková palec,
recept na vepřové palce,
řízky z vepřových palců,
recepty z vepřových palců,
top recepty vepřové palce,
vepřové palce cena,
vepřové recepty palce,
vepřovy palec recepty,
jak vypada veprovy palec,
panenská svíčková - palec,
veprovi palec
Suroviny:
cuketa,
paprika čerstvá červená,
špek,
čabajka,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (35)
Moc jsem se pobavila u toho"Kadeřavého prasete"
nezkušená kuchařka : děkuju
Nejsem sice autorka receptu, ale snad se Rebeka nebude zlobit
díky, Ivi
Děkuji Naděnce za rozšíření obzorů a této dobrůtce posílám po bodu
díky všem
Jinak koukám, že mangalici měli u nás na trhách, takže zakoupím (muž se se mnou rozvede, neb furt něco neznámého kupuju
Ještě mrknu na ty palečky, sice tuším, ale zichr je zichr
A nerozvede, tohle mu bude chutnat, ach jo, zas se ho nezbavím