Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,86 g |
Tuky | 6,11 g |
Vláknina | 42,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahůdka s mátou a červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm04
Moje poznámka
Jahůdka s mátou a červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm04
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 58 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 11 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahodovy džem s červeným vínem,
jahodová marmeláda s červeným vínem,
recepty s mátou,
marmeláda s červeným vínem,
jahody s vínem,
jahody z červeným vínem,
džem z jahod s červeným vínem,
jahodový džem s mátou a chilli recept,
jahodový džem s mátou,
sorbet z jahod a červeného vína,
jahody s chilli recept,
červené víno z jahodama,
jahodový džem s mátou a chilli recept,
jahodova mrmelada s cervenym vinem,
konzervant dr. oetkera,
marmelada s matou,
recepty jahody s mátou marmeláda,
jahody s cervenym vinem
Suroviny:
jahody,
cukr želírovací,
víno červené,
máta čerstvá,
pomeranče,
limetka,
konzervační přípravek
Komentáře (15)
Petra: ano jako marmeláda, ale je s tímhle vínem vynikající i jako přísada do omáček, do marinád k masu, pokud máte rádi maso "nasladko". Navíc se to dá ještě i přiostřit třeba chilli, pepřem nebo tabascem, apod.
A k druhému dotazu: pokud jsou pořádně vyčištěné, vypařené sklenice i víčka, pořádně po naplnění zavřené, tak vydržej tak dlouho, dokud se to nesní.
Ale pro jistotu si tam každý může přisypat trochu konzervantu.
Tady z toho množství mám 3 malé skleničky od přesnídávky a 2 velké zavařovačky.
varilamyskakasicku: Ivo, ne z mé zahrádky rozhodně ne, ale už 3.rokem k nám jezdí z Moravy, prakicky pod panelák lidi z Moravy, přesně - maminka s dcerou (tatínek prý maká na farmě a holky se staraj o byznys
Ale je to fakt kvalitní a čerstvý sběr. Kupuju 2 kg a jestli byly tak 3 nahnilé, tak to je vše