Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,23 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Moje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Tématické fráze:
jahodová tresť,
jahodové gaspacho,
ostužiny recept,
jahodové pochutnanicko,
jahoda trest,
jahodová mňamka,
jahodové gaspaco,
jahodové gaspazo,
jahodové gaspatcho,
jahodové gaspacho recept,
boruvkove gaspacio,
jahodové gaspacco,
jahodvá trest,
gazpacho recept,
gaspacho,jahody,
jahodové gaspacio,
jahodová tresť do zmrzliny,
jahodova polévka apetit,
gazpacho top,
trest jahoda
Suroviny:
jahody,
borůvky,
lusk vanilkový,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
limetka,
med,
krém
Komentáře (15)
A díky všem za kladné ohlasy