Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 986 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
Tuky | 70,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Moje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 16 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 37 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 41 minutami
Africké kuře
Hypnos před 43 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 44 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 1 hodinou
Pizza Valencia
Alena194 před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 1 hodinou
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 2 hodinami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na česneku,
maso na bazalce,
maso na bazalce,
kuřecí maso s bazalkou,
kuřecí maso a bazalka,
kuřecí stehna na bazalce,
bazalka na maso,
kuřecï na bazalce,
bazalka recepty,
maso s bazalkou,
bazalka maso,
recepty kuřecí maso bazalka,
bazalka a maso,
maso v bazalce,
kuřecí prsa na bazalce,
kureci maso bazalka,
bazalka recepty kuře,
maso a bazalka,
kuřecí na bazalcer,
bazalka na kuřecí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
bazalka čerstvá,
česnek,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (5)