Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 665 kJ / 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 0,87 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Moje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 21 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 39 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 17 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 19 hodinami
Tématické fráze:
amarant recepty,
amarant,
amarant recept,
amaranth recepty,
recepty z amarantu,
amarant příprava,
amarant zrno recepty,
co je amarant,
jak vařit amarant,
recepty amarant,
jak uvařit amarant,
amarantové vločky recepty,
amaranth recept,
aramant,
recept amarant,
jak se vaří amarant,
jak připravit amarant,
příprava amarantu,
amarantové vločky,
amarant-priprava
Suroviny:
amarant,
cibule,
pórek,
směs zeleninová mražená,
brokolice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (8)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2215
Petram, děkuji ti za recept a za informaci o surovině AMARANT.