Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 450 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,64 g |
Tuky | 39,88 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 90,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na rajčatech se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX8V
Moje poznámka
Losos na rajčatech se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX8V
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 18 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 23 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 31 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuře se špaldou,
špaldové kroupy rizoto,
recepty se špaldou,
špaldové kroupy recept,
losos,
filé na račatech,
recepty losos na pánvi,
jak restovat lososa,
losos cibule nebo rajče,
polévka celerová se špaldou,
jak dlouho restovat lososa?,
losos na račatech,
losos na rajčtech,
recepty zo spaldou,
losos na rajačatech,
losos na ..,
recepty losos, rajčata,
losos recepty
Suroviny:
kroupy špaldové,
losos,
rajče cherry,
vývar zeleninový,
sýr gervais,
cibulka jarní,
pepř
Komentáře (8)