Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 083 kJ / 498 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,20 g | 
| Tuky | 41,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 94 mg | 
| Sodík | 160 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Moje poznámka
					
				
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak udělat čínu, 
						
						
							recepty, 
						
						
							tvarůžková čína, 
						
						
							jak udělat omáčku na čínu, 
						
						
							maso vhodne na čínu, 
						
						
							moje cina, 
						
						
							kuřecí čína, 
						
						
							co dát do vody při vaření čínských nudlí, 
						
						
							u nudle brno, 
						
						
							sukiyaki recepty, 
						
						
							nudle brno, 
						
						
							vhodné maso na čínu, 
						
						
							recept čína, 
						
						
							jak udelat na čínu, 
						
						
							jak usedlat cinu, 
						
						
							jak na udelat čínu, 
						
						
							jak si udělat maso na čínu, 
						
						
							jak udel číny, 
						
						
							jak udělatčínu, 
						
						
							jak nejlepe udelat cinu suroviny
						
					
						Suroviny:
						
							stehno kuřecí, 
						
						
							nudle rýžové, 
						
						
							sukiyaki, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							směs čínská, 
						
						
							podravka
						
					
	
			
Komentáře (8)