Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 41,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Moje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 22 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 2 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 4 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 6 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat čínu,
recepty,
tvarůžková čína,
jak udělat omáčku na čínu,
maso vhodne na čínu,
moje cina,
kuřecí čína,
co dát do vody při vaření čínských nudlí,
u nudle brno,
sukiyaki recepty,
nudle brno,
vhodné maso na čínu,
recept čína,
jak udelat na čínu,
jak usedlat cinu,
jak na udelat čínu,
jak si udělat maso na čínu,
jak udel číny,
jak udělatčínu,
jak nejlepe udelat cinu suroviny
Suroviny:
stehno kuřecí,
nudle rýžové,
sukiyaki,
omáčka sojová,
směs čínská,
podravka
Komentáře (8)