Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 581 kJ / 1 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,61 g |
Tuky | 49,91 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 169,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Moje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 5 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 7 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 20 minutami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 22 minutami
Mini Pavlova
Nikijaho před 36 minutami
Těstovinový salát
RaeRea před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
Yvajs před 2 hodinami
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 3 hodinami
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 4 hodinami
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 5 hodinami
Tématické fráze:
letní moučníky a řezy,
letni rezy,
mojito top recepty,
letní moučníky,
mojito rez,
letní moučník,
letní řezy recept,
letní řez velká,
recept na letní moučník,
letni kremove rezy,
letní moučníky recepty,
moucniky a rezy letni recepty,
top recepty višnové řezy-luxusní,
letni rezy,
jak se dělá mojito,
jak se dělá mojito,
mojito recept rez,
mochito řezy recept,
rezy super,
osvěžující letní řezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mouka hladká,
šlehačka,
tvaroh,
smetana zakysaná,
salko,
limetka,
máta
Komentáře (22)
V tom mrazáku to bude na způsob semifreda?