Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 1,31 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, dáme na rozohriaty olej. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, sójovku, mierne podlejeme vodou. Varíme na skus.
Krok 2: Na záver pridáme prekrájanú mladú šruchu, po chvíli cca 30 sekund a vypneme zdroj tepla. Podávame napr. ako prílohu, dnes u nás ku grilovanému mäsu.
Krok 3: Zbierame mladé rastlinky šruchy, alebo použijeme koncové výhonky šruchy. Dobre ju premyjeme, odstránime prípadnú hlinu, nečistoty.
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Moje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 3 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 15 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 31 minutami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 35 minutami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 2 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 2 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 2 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 4 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 5 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 5 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty bakopa,
histaminicum,
zzoja,
kureci prsa kuang pao,
kuang pao recept,
rostlina bacopa recept,
recepty na portulák,
recepty se šruchou zelnou,
recept mrkev teplá
Suroviny:
mrkev,
šrucha zelná,
olej,
česnek,
sůl,
omáčka sojová,
koření černé,
voda
Komentáře (13)
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
Magdalenko..krása
Máš to opět krásné
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...