Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,68 g |
| Tuky | 1,31 g |
| Vláknina | 21,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 486 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, dáme na rozohriaty olej. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, sójovku, mierne podlejeme vodou. Varíme na skus.
Krok 2: Na záver pridáme prekrájanú mladú šruchu, po chvíli cca 30 sekund a vypneme zdroj tepla. Podávame napr. ako prílohu, dnes u nás ku grilovanému mäsu.
Krok 3: Zbierame mladé rastlinky šruchy, alebo použijeme koncové výhonky šruchy. Dobre ju premyjeme, odstránime prípadnú hlinu, nečistoty.
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Moje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 35 minutami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 47 minutami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 3 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 3 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 4 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 4 hodinami
Vitacitový koláč
cuprova denisa před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty bakopa,
histaminicum,
zzoja,
kureci prsa kuang pao,
kuang pao recept,
rostlina bacopa recept,
recepty na portulák,
recepty se šruchou zelnou,
recept mrkev teplá
Suroviny:
mrkev,
šrucha zelná,
olej,
česnek,
sůl,
omáčka sojová,
koření černé,
voda
Komentáře (13)
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
Magdalenko..krása
Máš to opět krásné
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...