Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorové maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2008 23:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 072 kJ / 1 690 kcal
Bílkoviny171,62 g
Tuky85,34 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 1,70 g
Sůl3,94 g
Sacharidy58,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jiřina

28. 12. 2015 22:48

já to dělám do formy na bábovku a na stole to hezky vypadá

Garficka Garficka

23. 10. 2012 14:32

Pekla jsem včera přítelovi do práce a super :-) Mám novou formu na biskupský chlebíček. Děkuji moc za recept, určitě budu víckrát opakovat:yes:

magdalenka magdalenka

8. 4. 2010 16:49

Robila som na sviatky, malo to veľký úspech. Do vaječnej zmesi som dala šampiňóny a kápiu, vynechala som uhorky. S čistým svedomím môžem recept iba chváliť! Jednoduché, efektné a chutné! +

maris maris

24. 11. 2008 15:49

Moc dobré. Do vaječné směsi jsem nedávala okurku, ale jen kapii, petrželku a ochutila bylinkovou solí. Dávám jedničku:yes:

jafin

25. 10. 2008 21:24

Receptík jsem včera vyzkoušela,s malými obměnami(žampiony,klobáska) a bylo to výborné..o)),jak za tepla,tak i na studenou mísu.Dnes jsem masko nakrájela na plátky a na rozpáleném oleji ještě osmahla a podávala s bramborovou kaší a okurkovým salátem.Všem moc chutnalo.Hodnotím velkou jedničkou.o))

spagetka spagetka

25. 10. 2008 18:58

Tak i 2.pokus dopadl skvěle a tejaje díky za recept a tip na výborné pohoštění.:yes::yes: Nezbylo!:-p

spagetka spagetka

24. 10. 2008 17:49

Na zítřek jsem si tohle přichystala, jako studené pohoštění. "Neprozřetelně" jsem ochutnala já i manžel.;-) no a ráno půjdu pro maso, protože přece nedám hostům zbytky :-O :yes:

vybusna vybusna

14. 7. 2008 07:59

vcera mi necakane volali priatelia, ze su dve hodiny pred mnichovom a maju cas na lietadlo 4 hodiny, tak sa zastavia. hladala som co narychlo narychlo a k comu mam kompotentny, mramorka vyhrala, lebo je absotulne nepracna, akurat som nemala kapiu a uhorku, tak som do zmesy pretlacila par struckov cesnaku a nakrajala vnat z jarnej cibulky, kym v povodnom recepte, taku dobru chut dava kapia, tu mi cesnak urobil uplne zazraky. neprehanam, ale ako som dala maso na stol, tak za 20 minut bolo prec.....Keby som mohla tak dam znovu 1.

tejaja tejaja

24. 4. 2008 10:45

Nechci chválit svoje recepty, ale toto maso když dobře vychladíte v chladničce, dá se dobře krájet na tenší plátky a dobře vypadá na studené míse.

Merylas Merylas

24. 4. 2008 01:58

Maso vypadá moc dobře. Tak jsem ještě nepřipravovala, dělám jen rolády, nebo např. udělám kapsu v libovějším bůčku a naplním.

vybusna vybusna

23. 4. 2008 23:54

ihned hodnotim....je to vyborne. robila som to zatial iba z morcacieho a kuracieho. po mojej prvej skusenosti, ked bolo to maso prilis biele...take akokeby chudorlave, tak som ho z tej vonkajsej strany zacala potierat viac paprikovou marinadou...ale Vam by to mozno nevadilo, ze to masko je take bielucke.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: porcování vepřového masa studené pohoštění porcování srnky porcování srnce porcování vepřového porcovani kyty porcování vepře porcování srnčí maso porcovani masa porcování srnčího masa porcování vepřové kýty pohoštění recepty studené maso porcování srnčího vepřové maso porcování jak krájet maso jak porcovat vepřové maso jak porcovat maso porcování masa na roládu porcování srnčí

Suroviny: kýta vepřová, vejce, mouka hrubá, kapie nakladané v oleji, okurky sterilované, sýr tvrdý, mléko, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Mramorové maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D4A