Mramorové maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,62 g |
Tuky | 85,34 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2015 21:48
já to dělám do formy na bábovku a na stole to hezky vypadá
23. 10. 2012 13:32
Pekla jsem včera přítelovi do práce a super
Mám novou formu na biskupský chlebíček. Děkuji moc za recept, určitě budu víckrát opakovat


8. 4. 2010 15:49
Robila som na sviatky, malo to veľký úspech. Do vaječnej zmesi som dala šampiňóny a kápiu, vynechala som uhorky. S čistým svedomím môžem recept iba chváliť! Jednoduché, efektné a chutné! +
24. 11. 2008 14:49
Moc dobré. Do vaječné směsi jsem nedávala okurku, ale jen kapii, petrželku a ochutila bylinkovou solí. Dávám jedničku

25. 10. 2008 20:24
Receptík jsem včera vyzkoušela,s malými obměnami(žampiony,klobáska) a bylo to výborné..o)),jak za tepla,tak i na studenou mísu.Dnes jsem masko nakrájela na plátky a na rozpáleném oleji ještě osmahla a podávala s bramborovou kaší a okurkovým salátem.Všem moc chutnalo.Hodnotím velkou jedničkou.o))
25. 10. 2008 17:58
Tak i 2.pokus dopadl skvěle a tejaje díky za recept a tip na výborné pohoštění.
Nezbylo!



24. 10. 2008 16:49
Na zítřek jsem si tohle přichystala, jako studené pohoštění. "Neprozřetelně" jsem ochutnala já i manžel.
no a ráno půjdu pro maso, protože přece nedám hostům zbytky




14. 7. 2008 06:59
vcera mi necakane volali priatelia, ze su dve hodiny pred mnichovom a maju cas na lietadlo 4 hodiny, tak sa zastavia. hladala som co narychlo narychlo a k comu mam kompotentny, mramorka vyhrala, lebo je absotulne nepracna, akurat som nemala kapiu a uhorku, tak som do zmesy pretlacila par struckov cesnaku a nakrajala vnat z jarnej cibulky, kym v povodnom recepte, taku dobru chut dava kapia, tu mi cesnak urobil uplne zazraky. neprehanam, ale ako som dala maso na stol, tak za 20 minut bolo prec.....Keby som mohla tak dam znovu 1.
24. 4. 2008 09:45
Nechci chválit svoje recepty, ale toto maso když dobře vychladíte v chladničce, dá se dobře krájet na tenší plátky a dobře vypadá na studené míse.
24. 4. 2008 00:58
Maso vypadá moc dobře. Tak jsem ještě nepřipravovala, dělám jen rolády, nebo např. udělám kapsu v libovějším bůčku a naplním.
23. 4. 2008 22:54
ihned hodnotim....je to vyborne. robila som to zatial iba z morcacieho a kuracieho. po mojej prvej skusenosti, ked bolo to maso prilis biele...take akokeby chudorlave, tak som ho z tej vonkajsej strany zacala potierat viac paprikovou marinadou...ale Vam by to mozno nevadilo, ze to masko je take bielucke.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
Přidáno před 2 hodinami

Smažená rýže - základní verze
Přidáno před 15 hodinami

Rumové kuličky bez tuku
Přidáno před 16 hodinami

Pikantní zelný salát s feferonkami
Přidáno před 19 hodinami

Králík po bretaňsku
Přidáno před 21 hodinami

Polévka jako hlavní chod
Přidáno 5. 2. 2023 08:38
Právě bylo uvařeno:

Krkovice na houbách a kapiích
uvařil/a kimlo
před 1 minutou

Americké sušenky cookies
uvařil/a Bodlinka30
před 1 hodinou

Kuřecí prsa se zeleninou ve smetanové omáčce v pomalém hrnci
uvařil/a Wikki
před 1 hodinou

Lívance
uvařil/a Petra Dvor.
před 3 hodinami

Francouzská cibulačka
uvařil/a siana
před 3 hodinami

Muffiny s kousky čokolády
uvařil/a zamilovani_v_kuchyni
před 3 hodinami

Sametová rajská omáčka
uvařil/a skocec
před 4 hodinami


Zeleninová kaše pro Lukáška (od ukončeného 5.měsíce)
uvařil/a Smisek32
před 14 hodinami

Kynutý koláč z ovesných vloček
uvařil/a Petra Dvor.
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: porcování vepřového masa studené pohoštění porcování srnky porcování srnce porcování vepřového porcovani kyty porcování vepře porcování srnčí maso porcovani masa porcování srnčího masa porcování vepřové kýty pohoštění recepty studené maso porcování srnčího vepřové maso porcování jak krájet maso jak porcovat vepřové maso jak porcovat maso porcování masa na roládu porcování srnčí
Suroviny: kýta vepřová, vejce, mouka hrubá, kapie nakladané v oleji, okurky sterilované, sýr tvrdý, mléko, olej, sůl, pepř
Mramorové maso
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D4A
11 názorů