Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 1,31 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, dáme na rozohriaty olej. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, sójovku, mierne podlejeme vodou. Varíme na skus.
Krok 2: Na záver pridáme prekrájanú mladú šruchu, po chvíli cca 30 sekund a vypneme zdroj tepla. Podávame napr. ako prílohu, dnes u nás ku grilovanému mäsu.
Krok 3: Zbierame mladé rastlinky šruchy, alebo použijeme koncové výhonky šruchy. Dobre ju premyjeme, odstránime prípadnú hlinu, nečistoty.
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Moje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 7 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 32 minutami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 1 hodinou
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 2 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 2 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 2 hodinami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 2 hodinami
Mini Pavlova
Nikijaho před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty bakopa,
histaminicum,
zzoja,
kureci prsa kuang pao,
kuang pao recept,
rostlina bacopa recept,
recepty na portulák,
recepty se šruchou zelnou,
recept mrkev teplá
Suroviny:
mrkev,
šrucha zelná,
olej,
česnek,
sůl,
omáčka sojová,
koření černé,
voda
Komentáře (13)
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
Magdalenko..krása
Máš to opět krásné
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...