Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius s čerstvým zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrRP
Moje poznámka
Pangasius s čerstvým zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrRP
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 14 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 17 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 3 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 3 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 5 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 5 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 6 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 6 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
ryba na zazvoru,
pangasius dolnooký,
ryba se zázvorem,
pangas dolnooký,
ryba zázvor,
zazvor recepty,
pangas dolnooký recept,
zmrazená ryba pangeas,
pangas dolnooký recepty,
pangasius příloha,
priprava pangeas,
ryba pangasis,
pangasis,
ryba zazvor recept,
zázvor,
pangasius guláš,
pangas recepty,
recept treska se zázvorem,
treska se zázvorem,
treska na zazvoru
Suroviny:
pangasius,
zázvor čerstvý,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (11)