Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,00 g |
Tuky | 427,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dvoubarevná tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/327x
Moje poznámka
Voňavá dvoubarevná tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/327x
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
tlačenka,
tlacenka recept,
vepřová tlačenka,
recept na tlacenku,
uzená tlačenka,
vepřová tlačenka recept,
recepty tlacenka,
tlacenka z uzeneho masa,
střeva na tlačenku,
tlačenka z uzeného kolena,
recepty na tlačenku,
tlačenka z uzeného,
tlacenka s uzenym,
krůtí tlačenka recept,
uzena tlacenka recept,
tlacenka.cz,
tlačenky,
naj recepty sk,,
tlačenka vepřová,
tlacenka s uzeneho masa
Suroviny:
koleno vepřové,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
bůček,
kůže vepřová,
nožička vepřová,
koleno vepřové uzené,
ocas vepřový uzený,
žebra,
majoránka,
pepř mletý,
koření česnekové,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (21)
www.miric.cz
Vypada to jako dobra mnamka....
Několikrát jsem tlačenku dělal a v okruhu rodiny i mých přátel měla úspěch. Rozhodl jsem se podělit s tímto receptem i s "toprecepťáky"
Nyní vařím kroupy, u známého řezníka jsem odpoledne koupil tři kroupová jelítka a ze zbylého vývaru z tlačenky, s přidáním majoránky, česneku a pepře, chystám prdelanku (tmavou zabíjačkovou polévku)