Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrá srdcová polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 1. 2012 22:05

Suroviny

Porce: 2,5 litrů

Nutriční hodnoty

Energie605 kJ / 145 kcal
Bílkoviny4,24 g
Tuky0,35 g
Vláknina9,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka dneska vznikla nechtěně když jsem vyndala srdce místo jiného masa díky tomu, že nebylo popsané a nakonec jsme byli překvapeni její dobrotou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Reny2

3. 5. 2013 16:39

Bibinka: Bibi tak opet delam tuhle vytecnou bastu a vezu ji pro celou bandu na chatu....Pises ze pridas dalsi dobrou polivku a ja nemam td cas hledat ktera to asi bude....muzes mi prosim pisnout nazev nebo nechat na ni odkaz? klidne i do mailu reny2@seznam.cz dik

Bibinka Bibinka

4. 10. 2012 21:24

Reny2:Reny, to jsi mi vážně udělala radost;-) a synáček dobře ohodnotil...moc dobře ví, co je dobré. Teď mám připravenou jednu na podobný styl, která sama nahradí dvoumenový oběd-zítra jí asi přidám, tak jukni, ta vám bude určitě také chutnat;-)

Reny2

4. 10. 2012 21:08

Bibinko...dnes opet (uz ani nepocitam pokolikate) jsem uvarila kotel polivecky....z kila srdicek a 2 velkych brambor toho byl velkej hrnec....;-)...synator ochutnal a ohodnotil jako moc dobry....takze uspech....tato polevka u nas zdomacnela a patri do tech levnych a vytecnych bast....:-*:-)):yes::-K

Bibinka Bibinka

21. 1. 2012 22:43

Reny2:Reny, to vydatně vystačíaq řekla bych, žew jich máš až dost, jelikož nevím pro kolik lidí tu polévku děláš, já jich měla asi 35O g, TAK SI MŮŽEŠ DÁT PŮLKU ZAMRAZIT NA PŘÍŠTĚ a máte je o dost levnější-bohužel:-( Pak písni, jak se ti povedla a jak chutnala;-)

Reny2

21. 1. 2012 17:26

Bibinko....srdce uz mam koupene to jehneci....mam toho 600g a netusim kolik stoji v CR ... obecne plati,ze neprevadet vuci kursu,ale smaznout jednu nulu...tak to u nas vyjde jako vasich 30Kc na kg...otazka je,jelikoz neuvadis gramaz,zde to staci,nebo mam upravit a jako Werich s Burianem do to jit "primerene....primerene" :-D:-D:-D jen aby mi z toho nevzniklo Hrnecku var...:-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 1. 2012 21:12

Bibinko,Tvé polévečky nikdy nezklamou:-p+7:yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 1. 2012 21:01

rebeka: ále, Jája vykřikovala cosi o konzumaci srdce a čílila se, nic mimořádného ;-):-))A děkuju :-K

rebeka rebeka

18. 1. 2012 20:52

zizala: sice vůbec nechápu, o co tu běží, protože už, jak jsem pochopila, jsou závadné komentáře smáznuty, ale napsala jsi to moc hezky..ano..máme demokracii..a k té patří např.i to, že každý konzumuje to, co mu libo..

zizala zizala (moderátorka)

18. 1. 2012 20:40

Jája: Tady jsme na stránkách o vaření, srdce jatečních zvířat je zboží jako každé jiné, normálně se prodává, stejně jako jazyk, ledviny, játra, kýta a podobně. Své výlevy si laskavě odpusť a nebude je muset nikdo mazat. Pokud ti vadí, že někdo vaří z masa, které ti nevyhovuje, jednoduše recept přeskoč, nikdo tě přece nenutí ho číst nebo dokonce realizovat. Za nedemokratické pokládám tvé výkřiky o tom, proč někdo jí to, co jí :-//

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 1. 2012 19:16

Tak toto je moc pěkná polévečka;-):-p+1:yes:

Bibinka Bibinka

18. 1. 2012 18:14

Reny2: Reny, já bych do toho klidně šla, i když ta polévka bude mít nádech divoké chuti, ale omáčky z divočiny jsou přece výtečné, tak proč ne polévky že:-D;-)

Ivusa Ivusa

18. 1. 2012 17:34

:-!To že je v týhle republice demokracie ještě neznamená ,že se člověk musí projevovat jako zvíře,ale to bohužel mnozí nepochopili a nazývají neurvalost a nevychovanost demokracií....což samozřejmě není směřováno k někomu určitému.!!!

BILKOVAI BILKOVAI

18. 1. 2012 16:54

Super polívečka. To by si manžel mlaskal:-* Ukládám a Bibinko bodík dávám:-)):yes:+1

Reny2

18. 1. 2012 16:15

ja srdce jeste nikdy nedelala...ale polivka vypada mooooc dobre...navic mne napada jen jedno...u nas je videt jen jehneci srdce a dnes jsem videla i kureci...ale to jehneci je i dost levne....ze bych to prubla? :-S:-//:-O

Bibinka Bibinka

18. 1. 2012 10:51

Ivusa: Ivušo, já jsem jí dělala také poprvé a budu se k ní vracet, je vážně dobrá a my jsme taky polívkoví:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: srdcová omáčka srdcova omáčka recept dobrá polévka recept polevka z hovězího srdce dobrá polévka dobrá polévka recepty dobrá polevky srnci srdce polivka dýňová polévka dle wericha recept na srnci srdce a ledviny jazyk srce skřenovu omačku polivka ze srdce srnčí srce a ledvinky top recepty srdcová omačka hovězí srdcová polévka kolik medvědího česneku do polévky polévka ze srd srdcova polivka jehneci srdce recept polivka srdce

Suroviny: srdce hovězí, cibule, česnek, brambory, protlak rajčatový, paprika, masox, majoránka, kmín drcený, libeček, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Dobrá srdcová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x7Pq