Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Ar
Moje poznámka
Králík se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Ar
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 5 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 5 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty se sušenými rajčaty,
králík na sušených rajčatech,
vykošťování králíka,
roladky z kralika,
maso se sušenými rajčaty,
králík hřbet,
králičí roláda se sušenými rajčaty,
králík na rajčatech,
králičí hřbet se sušenými rajčaty,
králičí roládky se sušenými rajčaty,
králík recepty,
roladky se susenymi rajcaty,
recept na králíka,
králíčí závitek se sušenými rajčaty,
pečený králík na rajčatech,
kralici kousky se susenymi rajcaty,
králík v tescu,
postup při vykošťování králíka,
králík v těstíčku,
postup vykošťování králíka
Suroviny:
králík,
rajče sušené v oleji,
víno bílé suché,
hořčice dijonská,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej olivový,
máslo,
maso
Komentáře (18)
Jinak díky klukům