Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 422 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,06 g |
Tuky | 182,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 21,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Moje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 34 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 27 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
skopove v pomalem hrnci,
skopove na rozmarýnu,
jak udelat skopove,
skopové v ph,
skopové maso v ph,
skopové z pomalého hrnce,
skopové maso v v pomalém hrnci,
skopové na na rozmarýnu,
skopová kýta s s rozmarýnem,
skopové maso v pomalém hrnci,
skopove ve stave s brambory,
skopovy krk,
recept na skopove na chlebu,
jehneci a skopove rozdil,
vykostena skopova kyta s rozmarinem,
skopové recepty,
pomalý hrnec recepty skopové maso,
recept na kytu jehněčí na rozmarynu a na česneku,
skopové v v pomalém hrnci,
jehneci na slwnine a cesneku
Suroviny:
kýta skopová,
slanina,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (19)
Ivo, určitě přijď i s pekárnou
1974andrea: já mám skopové moc ráda - tu jeho vyzrálou charakteristickou vůni a chuť / která právě hodně lidem vadí
Zkrátka a dobře - člověk aby si na prohlížení všech těch zdejších krás položil vedle sebe aspoň chleba se škvarkovým sádlem - jinak to jednoho nutí do vytí