Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 422 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny130,06 g
Tuky182,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 742 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,08 g
Sacharidy21,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce. Krok 2: Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin. Krok 3: Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku a zašleháme do něho máslo. Podáváme s vařeným bramborem a fazolkami

Zveřejněno 1. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgm2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgm2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuju:-K
Ivo, určitě přijď i s pekárnou;-):-))

:-D:-D dyk to říkám.....:yes::yes:....Maruš, mám si s sebou k vám vzít i pekárnu?;-):-8

Ajajaj :-O to je zase dobrota - já skopové můžu. Krásné to máš :yes::-K

Krásné :yes::yes::yes::-K

magdalenka: máš recht:-D:-))

maris:nebudeme predsa trocháriť, daj dvakrát!:-D

Děkuju vám všem:-K

magdalenka: radši dvakrát než vůbec:-8:-)):-)) Díky:-). Myslím, že Tobě by nechutnalo;-);-(

Myslíš, že by mi chutilo? Zašleháme máslo a máslo? Akože ho nikdy nie je dosť?:-D

Mám to taky nastavené, skopové spíše ne nebo málokdy, jehněčí bych si ale dala hned, ale zkusím ho udělat někdy podle Tebe Maruško, vypadá to moc dobře;-):-p:yes:

Krása a určitě dobrota Maruško :yes::yes::-K

danielle72:

maris: Ja ho tez nedelam casto, uz jen proto, ze je opravdu chutove "narocne", ale jednou za cas je to proste "basta".

Jitkas: děkuju:-), je to upomalené:-)). Víno používám často, tady jsem ho nedala jen z toho důvodu, že došlo:-)). Pro nás je skopové tak trochu sváteční, máme ho moc rádi a špatně se shání. Ted už žádné nemám, tak až zase bude, připravím ho podle Tebe;-):-)

maris: Skopove, kdyz je dobre okorenene, je vynikajici. Ja delam v obyc. troube, jako Ty davam rozmaryn, tymian i salvej. Nasekam bylinky a zartru je spolu s hrubozrnou soli do masa. Jen misto vodou, podliji bilym vinem. Pomaly hrnec nemam, verim, ze se hodi, neb se maso mene vysusi. Tak v polovine peceni do stavy prihodim brambory a pecu spolecne s masem. Jo, fazolkovy salat se hodi perfektne. Mas to krasne upecene-ci upomalene?

Tématické fráze:
skopove v pomalem hrnci, skopove na rozmarýnu, jak udelat skopove, skopové v ph, skopové maso v ph, skopové z pomalého hrnce, skopové maso v v pomalém hrnci, skopové na na rozmarýnu, skopová kýta s s rozmarýnem, skopové maso v pomalém hrnci, skopove ve stave s brambory, skopovy krk, recept na skopove na chlebu, jehneci a skopove rozdil, vykostena skopova kyta s rozmarinem, skopové recepty, pomalý hrnec recepty skopové maso, recept na kytu jehněčí na rozmarynu a na česneku, skopové v v pomalém hrnci, jehneci na slwnine a cesneku

Suroviny:
kýta skopová, slanina, česnek, rozmarýn čerstvý, máslo, sůl, pepř mletý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu