Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
Tuky | 85,98 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 430,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Moje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 54 minutami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 13 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 14 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 15 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 16 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 17 hodinami
Tématické fráze:
výroba špaget,
špagety toscana,
špagety carbonara recepty blesk,
výroba špaget recept,
špagety toscana recept,
recepty sama doma,
spagety panna,
přístroj na špagety,
recept penne alla toscana,
marinovaný žloutek,
spagety vyroba,
sama doma špagety carbonara,
toscana špagety,
špagety carbonára po italsku,
recept na špagety carbonara,
špagety ,,toscana,
špagety ,,toscana,
špagety toskana,
vyroba zeleninovych spaget,
obrázek špagety po italsku
Suroviny:
šunka uzená,
těstoviny špagety,
parmazán,
smetana,
žloutek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
žloutek,
cukr,
sůl
Komentáře (55)
magdalenka: Italove podavaji pastu zasadne horkou
jen jsem udělala to, co se psalo:
a vložla jsme samotný žloutek tak ,jak bylo psáno, na 3 hodiny a pak jsem ho v pohodě vyndala a bylo to prima,ale proč v takovém množství, jak jsi se ptala, tak zase jak písi, sjed do Prahy a optej se ho, já nejsem odsud, a má i telefon,
Já se neptala, udělala a bylo to prima, dal jsem se tím nezabývala, asi to má svůj duvod i původ
žloutek po 3 hodinach marinovan, vi co děla a píše..
a na to Ti neodpovim, ale jak mi včera říkal syn, to vše jsou italské technologické postupy, které amatéři neberou, ale čas je to naučí sám, já jsem si pak cukr i sůl zpracovala podle sebe na něco jiného, tak výsledek byl skvělý, a já se hluboce klaním panu kuchaři, nejen že umí, ale že není suchý konzervativní čec
dělala jsem to porpvé, divila jsem se, ale pokud jde o zloutek, udělám radši vše podle rady ukušeného odborníka, nže bych riskovala zdraví cel rodiny, asi tak