Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 495,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Moje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 10 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí guláš
Koubicka před 5 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 8 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 8 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 8 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 9 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 11 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
škvaření sádla,
škvaření sádla recept,
jak správně škvařit sádlo,
jak správně vyškvařit sádlo,
jak škvařit sádlo,
jak vyškvařit sádlo,
sádlo,
domácí sádlo recept,
recept na škvaření sádla,
škvařené sádlo,
škvařené sádlo recept,
jak vyškvařit domácí sádlo,
skvaření domaciho sadla,
sádlo se škvarkama,
jak uchovat sádlo,
jak na škvaření sádla,
postup při škvaření sádla,
jak se dela sadlo,
správné škvaření sádla,
jak dlouho škvařit sádlo
Komentáře (18)
Kdy je sádlo správně vyškvařené?
Pozná se to tak, že sádlo přestává pěnit a škvarečky už nevystupují k hladině, ale drží se na dně hrnce.
Zabijačka.cz:
Škvaření sádla ukončíme, když škvarky vystupují k hladině a sádlo už nepění.
Tak. A kde je pravda?!