Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 860 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,34 g |
Tuky | 36,77 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 24,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní polévka z nadívané slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yzjV
Moje poznámka
Slavnostní polévka z nadívané slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yzjV
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 43 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
slavnostní polévka,
slavnostní polévky,
poctivá slepičí polévka recept,
kolik stojí slepice na na polévku,
recept na slavnostní polévku,
slavnostní polévky recepty,
recepty - slavnostní polévky,
recepty slavnostni,
nebeské slavnostní řezy,
složité polévky slavnostní
Suroviny:
slepice,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
květák,
kapusta růžičková,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
česnek,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
petrželka,
ořech muškátový,
chilli,
sůl,
pepř mletý,
krkovice uzená,
vejce,
smetana
Komentáře (21)
Mimo rcp,když dělám celestýnské nudle,tak dávám nasekané bylinky přímo do těsta