Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,00 g |
Tuky | 150,14 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 12 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 36 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 57 minutami
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
uzené ocásky recepty,
uzené ocasky,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
recept na uzené vepřové ocásky,
vepřové ocásky uzené recept,
uzené vepřové ocáska recept,
veprovi vyvar,
vývar z uzeného ocásku,
uzené ocásky recept,
recepty uzené vepřové ocásky,
vývar z ocásků,
uzene masite ocasky,
recept vepřové uzené ocásky,
uzené vepřové ocásky recept,
uzené vepřové ocásky recept,
jak dlouho vařit uzené ocásky,
jak dlouho vařit uzený ocásek,
recepty z uzeného ocásku,
recepty z uzeneho veproveho ocasku
Suroviny:
ocas vepřový,
paprika čerstvá červená,
cibule,
mrkev,
celer,
šťáva rajčatová,
omáčka chilli sladká,
petrželka,
celer,
sůl,
olej,
maso,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
sůl
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám