Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,00 g |
Tuky | 150,14 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 6 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 15 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 33 minutami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 3 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 4 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 4 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 5 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 6 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 13 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzené ocásky recepty,
uzené ocasky,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
recept na uzené vepřové ocásky,
vepřové ocásky uzené recept,
uzené vepřové ocáska recept,
veprovi vyvar,
vývar z uzeného ocásku,
uzené ocásky recept,
recepty uzené vepřové ocásky,
vývar z ocásků,
uzene masite ocasky,
recept vepřové uzené ocásky,
uzené vepřové ocásky recept,
uzené vepřové ocásky recept,
jak dlouho vařit uzené ocásky,
jak dlouho vařit uzený ocásek,
recepty z uzeného ocásku,
recepty z uzeneho veproveho ocasku
Suroviny:
ocas vepřový,
paprika čerstvá červená,
cibule,
mrkev,
celer,
šťáva rajčatová,
omáčka chilli sladká,
petrželka,
celer,
sůl,
olej,
maso,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
sůl
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám