Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,00 g |
Tuky | 150,14 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italské plněné placky
Lucie1001 před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Tynaja před 3 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 4 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 11 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 14 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 16 hodinami
Tématické fráze:
uzené ocásky recepty,
uzené ocasky,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
recept na uzené vepřové ocásky,
vepřové ocásky uzené recept,
uzené vepřové ocáska recept,
veprovi vyvar,
vývar z uzeného ocásku,
uzené ocásky recept,
recepty uzené vepřové ocásky,
vývar z ocásků,
uzene masite ocasky,
recept vepřové uzené ocásky,
uzené vepřové ocásky recept,
uzené vepřové ocásky recept,
jak dlouho vařit uzené ocásky,
jak dlouho vařit uzený ocásek,
recepty z uzeného ocásku,
recepty z uzeneho veproveho ocasku
Suroviny:
ocas vepřový,
paprika čerstvá červená,
cibule,
mrkev,
celer,
šťáva rajčatová,
omáčka chilli sladká,
petrželka,
celer,
sůl,
olej,
maso,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
sůl
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám