Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 500,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Moje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 15 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 3 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zavařování jeřabin,
černé jeřabiny kompot,
kompot z černé jeřabiny,
černé jeřabiny zavařování,
černá jeřabina kompot,
zavařování červených jeřabin,
červené jeřabiny recepty,
jak zavařit jeřabiny,
jeřabinový cukr,
zavařování černé jeřabiny,
jeřabiny zavařování,
červena jeřabina,
recepty z červených jeřabin,
jerabina cervena,
jeřabina černá kompot,
jeřabinová zavařenina,
jařabinový kompot,
jeřabina červená jedlá,
zavařenina z jeřabin,
kompot černé jeřabiny
Suroviny:
jeřabiny,
voda,
cukr,
koření hřebíček,
skořice celá
Komentáře (2)