Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 500,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jeřabiny propláchneme, necháme okapat, nasypeme je do čistých sklenic a zalijeme vychladlým nálevem.
Krok 2: Nálev připravíme tak, že svaříme vodu s cukrem a kořením.
Krok 3: Sklenice sterilujeme 20 minut při 80°C.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Moje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
zavařování jeřabin,
černé jeřabiny kompot,
kompot z černé jeřabiny,
černé jeřabiny zavařování,
černá jeřabina kompot,
zavařování červených jeřabin,
červené jeřabiny recepty,
jak zavařit jeřabiny,
jeřabinový cukr,
zavařování černé jeřabiny,
jeřabiny zavařování,
červena jeřabina,
recepty z červených jeřabin,
jerabina cervena,
jeřabina černá kompot,
jeřabinová zavařenina,
jařabinový kompot,
jeřabina červená jedlá,
zavařenina z jeřabin,
kompot černé jeřabiny
Suroviny:
jeřabiny,
voda,
cukr,
koření hřebíček,
skořice celá
Komentáře (2)