Jeřabinový kompot

Marta Kuchařka:

Zavařeniny 1 názor

54

Suroviny

jeřabiny (lze takto zavařit černé i červené)
Nálev:
1 litr vody
50 dkg cukru
4 hřebíčky
kousek celé skořice
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jeřabiny propláchneme, necháme okapat, nasypeme je do čistých sklenic a zalijeme vychladlým nálevem.

  2. Nálev připravíme tak, že svaříme vodu s cukrem a kořením.

  3. Sklenice sterilujeme 20 minut při 80°C.

Poznámka

Zdroj: Lidové recepty

Cukru jsem dala o trochu méně.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jeřabinový kompot

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zavařování jeřabin černé jeřabiny kompot černé jeřabiny zavařování černá jeřabina kompot kompot z černé jeřabiny červené jeřabiny recepty zavařování červených jeřabin jeřabinový cukr zavařování černé jeřabiny jak zavařit jeřabiny červena jeřabina jeřabiny zavařování recepty z červených jeřabin jerabina cervena jeřabinová zavařenina jařabinový kompot jeřabina červená jedlá jeřabina černá kompot kompot černé jeřabiny zavařenina z jeřabin

Zapomněl/a jsem heslo