Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 444 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny122,18 g
Tuky23,11 g
Vláknina78,92 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,65 g
Sacharidy53,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, osolíme, okořeníme a necháme asi 1 hod. uležet v chladu. Krok 2: Zatím si očistíme a nakrájíme veškerou zeleninu. Krok 3: V pánvi si rozehřejeme olej, přidáme rozmačkaný česnek a nakrájenou chilli papričku, aby nám ovoněl olej. Krok 4: Vložíme maso a zprudka ho opečeme z obou stran. Přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, gelový bujón, horkou vodu a necháme dusit. Krok 5: Když je maso a zelenina měkká můžeme podle potřeby zahustit hotovou jíškou. Já jsem nezahušťovala. Přílohu si zvolí každý dle své chuti.

Zveřejněno 29. 10. 2013

Poznámka autorky suslajda

PL-polévková lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MoO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MoO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

vynikajici, vyzkousela jsem v sobotu a vsem nam recept moc chutnal<3

Ivana79:děkuji za vyzkoušení a mám radost, že jste si pochutnali;-)také děkuji za fotky:-K

Hani,tak včera som robila a už neni po tom ani pamiatky :-D Ja som použila korenie Adžika a pridala som ešte cibuľu a zázvor.Očakávala som že to bude dobré ale veľmi nás to prekvapilo,bolo to lahodné,proste vynikajúca chuť :-p:yes::yes: Málokedy to robím ale toto jedo budem v najbližšej dobe určite opakovať ;-):-K

Děkuji všem za milé komentíky:-K

Pekné :-K:yes: a všetko potrebné mám doma... ;-)

moc se mi to líbí:yes::-D

Hani, moc povedené:yes::yes:

Krásný recept,vše doma mám jen dokoupím dýni a jdu na to:-D Určitě velká mňamka...bodíííík letííí:yes:

Dýně s masem je výborná kombinace a řapíkatý celer tomu určitě dodá ten správný šmrnc, moc se mi to líbí;-):-p:yes:+

Moc hezký receptík,ráda vyzkouším;-):-p:yes:

Dýni v kombinaci s masem mám moc ráda:-p:yes:

To bych taky mohla, dýně je, tak zkusím:yes:

Hani, máme podobné chutě. Krásné foto a jídlo musí být chutné:yes::yes:

Krásné dílo:-O;-);-);-)

Hani krásný recept, o fotce nemluvě. :yes::-K Jdu si utřít slinu :-D

I já bych si pochutnala:-p:yes::-KDýni dělávám jen s kuřecím masem,kari a smetanou.Toto bude šťavnatá a voňavá dobrota:yes:

Mně by určitě chutnalo, líbí se mi recept :yes::yes::-K:-p:-p

Tématické fráze:
dušená dýně hokaido, kuře s dýní, dušená dýně, dušené maso s dýní, kuřecí s dyni, pecena dyne s rapikatym celerem, dušené kuřecí maso s dýní, dušená dýně s masem, dušená zelenina s řapíkatým celerem, recepty z dýně dušené, recepty z dýně dušené, dušená dyně s brambory, dušená dyne dýně hokaido, hpikaido, hokajdo s řapíkatým celerem, dýně dušená, dučena dyně, hokkaido dušená, recept kuřecí s dýní, kuře s dýní a paprikou

Suroviny:
dýně hokkaido, kuřecí stehenní řízky, cibulka jarní, pórek, celer řapíkatý, česnek, sůl, koření zlaté kuře, olej olivový, chilli paprika čerstvá, bujon kuřecí, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu