Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 345,04 g | 
| Tuky | 149,50 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 810 mg | 
| Sodík | 3,12 g | 
| Sůl | 7,50 g | 
| Sacharidy | 14,42 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Moje poznámka
					 
				
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí ličky, 
						
						
							hovězí líčka s olivami, 
						
						
							hovezi lička, 
						
						
							recept s hovězími líčky, 
						
						
							hovězí na fazolkách s celerem, 
						
						
							jak pomalu peci hovězi lička, 
						
						
							hovězí na sušených rajčat, 
						
						
							sušené račata, 
						
						
							hovězí olivy, 
						
						
							hovězí líčka recepty, 
						
						
							hovezi s olivami, 
						
						
							recepty na černý kořen, 
						
						
							hovězí na olivy, 
						
						
							recepty s hovězími líčky, 
						
						
							recept hovězími líčky, 
						
						
							top recepty hovězí líčka s olivami a kapary, 
						
						
							hovězí líčky recepty, 
						
						
							sušené olivy v nálevu, 
						
						
							černe olivy recepty, 
						
						
							líčka z mořského ďase
						
					
						Suroviny:
						
							líčka hovězí, 
						
						
							rajče sušené s česnekem, 
						
						
							slanina, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olivy černé, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
Nadi, černé olivy vyndám stranou před pasírováním a pak je vrátím zpět do šťávy
pasíruješ i s těmi olivami a pak přidáš nové, nebo jak
Jana Remkova:Jani,ze zadního je to škoda,z kližky to bude krásně šťavnaté taky
Jen problém s líčky