Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 059 kJ / 5 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,93 g |
Tuky | 240,82 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 778 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 665,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka dvoubarevná poctivá (z DP)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLQj
Moje poznámka
Bábovka dvoubarevná poctivá (z DP)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLQj
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 44 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
nordic ware levně,
kdy vyklepnout bábovku,
jak vyklepnout bábovku,
zdrcla babovka,
bábovka dvoubarevná,
praskla babovka,
jak vyklepnout z formy silikonové,
silikonová forma na bábovku rondo,
dvoubarevná bábovka,
bábovka praskla,
nordic ware formy na pečení levně,
apetitonline,
pekárna domo b3990 recepty,
proč se lepi babovka,
kdyz nejde vyklepnout babovka,
kdyz nejde babovka vyklepnout,
bábovka rondo recept,
levná dvoubarevná bábovka,
michaci babovka,
babovka s tva
Suroviny:
mouka polohrubá,
smetana na vaření,
cukr písek,
máslo,
vejce,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
kokos strouhaný,
kakao
Komentáře (28)
http://www.toprecepty.cz/recept/36846-smetanovo-or...
Tome, tu bábovku Rondo tu už někdo má a už tu představil bábovku z ní a pokud si vzpomínám, tavr měla naprosto perfektní a neporušený
Ta forma Rondo vypadá moc zajímavě ale zajímalo by mě jestli se buchta v těch ostrých hranách nebude trhat.