Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 524 kJ / 1 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 121,36 g |
| Vláknina | 14,85 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 38,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Moje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 49 minutami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 20 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 21 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
veprovy orez,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové ořezy recepty,
vepřový plátek se žampiony a smetanou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové ořezy,
žampionová omáčka se zakysanou smetanou,
vepřové maso na zelenině se smetanou,
www,telka.koreni.cz,
divoky veprovy orez,
vepřové plátky se zakysanou smetanou,
vepřový ořez recept,
vaříme z vepřového ořezu,
recepty se zakysanou smetanou,
vepřové maso se zakysanou smetanou,
divoky ořez,
omáčka z ořezu,
bourání divokeho prasete,
vepřove plátky se žampiony a smetanou,
vepřový ořez na divoko
Suroviny:
ořez vepřový,
cibule,
česnek,
žampióny,
směs zeleninová mražená,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
sádlo,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká
Komentáře (33)
používat čajové vajíčko /taky ho používám/ .Inserovali to v telce
ale ještě jsem na ně nenarazil.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/14.gif
spagetka: Ďakujem, pozriem sa - a hneď nebudem za blbú.
https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=XGiXUtnPDqao4A...
Ale, prepáčte všetci neinformovanému, stále tu čítam PH, samozrejme, že viem, že je to pomalý hrniec - ale len teoreticky.
Budeš mať mimoriadnu zásluhu na mojom ďaľšom vzdelaní.
Recept je bezva, není co dodat
- bernardýn hadr
Janinko-mimo rcp k tomu vajíčku na luhování čaje