Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,89 g |
Tuky | 154,91 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 75,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 15 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 1 hodinou
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 2 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 2 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 3 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 3 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 4 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 5 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný bůček kluci v akci,
bučková roláda kluci v akci,
nejlepší recept na vepřový bůček,
vepřový bůček akce,
nejlepši recepty na vepřovy buček,
kluci v akci bučkova roláda,
veprovy bucek,
roláda z bůčku kluci v akci,
pikantní bůček kluci v akci,
vepřový buček vitoša,
buckova kapsa,
vepřový bůček recepty,
plneny bocik,
nadívaný bůček,kluci v akci,
plnenej buček,
kluci v akci bucek,
búček,
nadivany bucek,
vepřový bůček s nádivkou,
veprovy bucek v akci
Suroviny:
bůček,
kmín celý,
sůl,
máslo,
rohlík,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (4)