Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 591 kJ / 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,03 g |
| Tuky | 0,44 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 25,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Moje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 3 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 6 minutami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 40 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 hodinou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 hodinou
Vánoční punč
Sarinkad před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 2 hodinami
Domácí langoše
zjedolbanan před 2 hodinami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 2 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec s glazurou,
římsky pomalý hrnec,
uzené koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno v pomalém hrnci,
římský hrnec recepty,
jak dlouho péct uzené koleno,
pecene uzene koleno,
římský hrnec bez glazury,
uzené koleno v v pomalém hrnci,
koleno v římskem hrnci,
domácí uzené koleno,
výborné pečené koleno,
lečo v pomalém hrnci,
recepty pro rimsky hrnec,
římsej pomalý hrnec,
recept na uzene veprove koleno s lecem,
uzené pečené koleno v troubě s lečem,
jak se dělá domácí uzené,
já dlouho dělá vepřové koleno,
jak se dělá uzené koleno zadní
Suroviny:
koleno vepřové uzené,
lečo,
paprika kozí roh pálivá,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Na dno rozložíme plátky anglické,na tu pak dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Na cibuli na plátky nakrájené syrové brambory,posolit,kmín a trošku ml.červené papriky.Pak dáme vymačkané kysané zelí a na to pak plátky vepř.masa osolené s troškou koření tř.grilovacího.A zase zelí,brambory,cibuli a anglickou.Peču 3/4 hodiny na 160 st.a pak 3/4 hodiny na 200 a kdo chce může na posledních 15 minut bez víka.
Nemá to chybu a zatím všem moc chutnalo.B
Robila som ho v pomalom hrnci 3,5 hod. a potom som ho zapiekla v rúre. Je to mňamka.
ďakujem za odpoveď, maria
A díky za pochvalu
Koleno dobrý