Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 836 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,26 g |
| Tuky | 1,07 g |
| Vláknina | 19,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7Er
Moje poznámka
Vepřové plátky na hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7Er
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 3 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 11 minutami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 4 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 5 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 6 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 7 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na hlívě,
kotlety na hlívě,
veprova kyta na hlive,
vepřové plátky,
vepřové maso na hlívě,
vepřové s hlívou,
kotleta na hlive,
maso na hlivě,
vepřová kotleta na hlívě,
vepřová plec na hlive,
vepřové hlíva,
vepřová na hlívě,
vepřové plátky recept,
vepřové na hlívě ústřičné,
vepřovy platek na hlive,
vepřové plátky s hlívou,
veprove na hlivach,
veprove a hliva,
vepřové kotlety na hlívě,
vepřové plátky recepty
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)